En una d'aquestes aturades, agafem (no "cogemos", "tomamos") una "aerosilla" que ens du amunt fins al Cerro Campanario (1050 mts.). Impressionant vista del llac i dels cerros del voltant (Otto, López, Catedral, etc.).
Passem, després de la baixada, per llagunes com la del Trébol, la Escondida i parem a Punto Panorámico, on tornem a disparar i ens cruspim unes crispetes amb mel boníssimes.
Veiem platges idíliques, amb aigües insultantment clares, fins arribar a un hotel de cinc estrelles, on tots quedem bocabadats, i diem que amb un mes aquí en tindríem prou per descobrir la zona.
Apa, de tornada a la realitat, que no ens podem queixar pas.
Desembarquem a Bariloche. Les 7 de la tarda. Drets al carrer Mitre, carrer comercial per excel·lència, on s'amunteguen tendes de xocolata. Fets els corresponents tastets, decidim que no es cap cosa de l'altre mon, i posem rumb cap a sopar.
D'entre les recomanacions d'en Juan, escollim anar al restaurant Jauja. Resum: ambient alpí, agradable, bones sopes, bona carn (cèrvol i corder) i bon peix (truita asalmonada). Això sí, una mica més car que a Buenos Aires.
Demanem al mateix restaurant, 3 remises (taxis més econòmics) per tornar a l'Hotel Villa Huinid, a 3 quilòmetres de distància del centre.
Fem un "boranit" ràpid, i quedem per l'endemà a les 7'45h. per esmorzar. Espero que ningú es perdi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada