dimecres, 3 de desembre del 2008

Com a bons muntanyencs,


avui ens posem en moviment. Anem apareixent en degoteig al costat del cavall del Botero. Terminal B, tres hores abans de la sortida (massa temps, temps perdut). Estem una mica nervi-cansats (paraula nova). Ahir va ser la castanyada i vam anar a dormir tard. Això ajudarà que dormim sense ajuda pastillera.


Com passa sovint a aquest pais, tot passa per Madrid. Nosaltres també, doncs hem de compartir un vol llançadora, amb gent que va a Johanesburg, Santiago de Chile i Buenos Aires.


Com aquell qui no vol, vaig ser nomenat "caixer", i avui he fet passar a tothom per caixa. Dolars, euros, que després canviarem per pesos. Caldrà fer anar la calculadora.


Sortim de BCN amb una hora i mitja de retard, però enllacem a Madrid a temps.


L'estada a l'avió ha estat mogudeta. Al final una noia ha canviat el seu seient amb la Maria, per a estar juntets. L'única que ha estat "apartada" ha estat la Teresa, que no ha volgut canviar de lloc. És comprensible, doncs li havia tocat una de les sortides d'emergència, amb més espai per estirar les cames.


Però la nita ha anat avançant, molt lenta, tot i que l'aircraft corre que vola. Uns dormint, altres passejant, altres marejats pel terra. En fi, coses de joventut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada